۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۴
کد خبر: ۴۵۳۸۶۷
کارشناس مسائل دینی،:

 لقمه حرام انسان را از اهل بیت جدا می کند

حجت الاسلام غفوری با تأکید بر این که لقمه حرام خوردن، حق را از انسان می گیرد و او راحت گناه می کند، گفت: لقمه حرام سبب می شود که انسان از اهل بیت(ع) جدا شود و کسی که به زندگی خود لقمه حرامی را بیاورد، اعمال او در درگاه خداوند، قبول نمی شود.
لقمه حرام مکتب اهل بیت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام علی اکبر غفوری نسب، کارشناس مسائل دینی، در شب چهارم ماه محرم در مسجد طفلان مسلم کرمان، گفت: دوست و دشمن در کربلا، امام حسین(ع) را می شناختند که در روز عاشورا همین دوست داران امام، او را شهید کردند.

وی افزود: انسان زمانی که در زندگی خود، درگیر دنیا شد، دیگر حرف حق را نمی بیند و سعی می کند همیشه بر کارهای خود توجیه بیاورد.

حجت الاسلام غفوری با اشاره به این که وابستگی به تعلقات دنیا با کارهای معصوم ناسازگاری دارد، ابراز داشت: یک آلودگی در دنیا سبب می شود انسان ها معصوم را نشناسند و اگر هم می شناسند، حرف های او را قبول نکنند، همچون مردمان کوفه و کربلا که با یک آلودگی دنیوی، پشت امام خود را خالی کردند.

وی بیان داشت: در دنیا سعی کنید که بعضی موقع ها اشک خوف بریزیم تا با یک بلا، کافر نشویم اما افرادی در کربلا همیشه نماز شب خوان و اهل مسجد دچار درگیری دنیا شدند و با یک بلا، آزمایش خود را پس دادند که در زمان های سخت، دیگر حق را نادیده می گیرند.

استاد حوزه علمیه با توجه به این که عبدالله بن ملک مروان به کبوتر مسجد در بین مردم معروف شده بود، ابراز داشت: عبدالله بن ملک مروان که از افراد امام بود به کسی تبدیل شد که راحت سر شیعیان را از تن جدا می کرد و از آدمی بودن خود خارج شده بود.

وی ادامه داد: اگر انسان می خواهد در جامعه با یک بلا یا آلودگی، فریب شیطان را نخورد باید همیشه از گناه فرار کند و اگر زمانی هم گناهی را مرتکب شد، باید استغفار کند.

کارشناس مسائل دینی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)، گفت: از امام صادق(ع) در جواب کسانی که می گویند آیا می شود به کسی که گناه کرد بگوییم فاسق، فرمود، زمانی که بعد از گناه خود توبه کرد، حق ندارید به او به چشم گناه کار نگاه کنید.

وی ابراز داشت: لقمه حرام سبب می شود که انسان از اهل بیت(ع) جدا شود و کسی که به زندگی خود لقمه ی حرامی را بیاورد، اعمال او در درگاه خداوند، قبول نمی شوند.

حجت الاسلام غفوری با تأکید بر این که لقمه حرام خوردن، حق را از انسان می گیرد و راحت گناه می کند، خاطرنشان کرد: انسانی که لقمه حرام به بچه های خود بدهد، در این صورت قبح گناهان برای آن ها برداشته و راحت گناه مرتکب می شوند.

وی در پایان گفت: افراد در زندگی خود به عالمان دین، اطمینان کنند و حرفی را که آن ها در بیانات خود می زنند قبول کرده و انجام دهند./9707/202/ب2

ارسال نظرات